Ontzorgen

Wij assisteren naar gelang van uw behoefte:

FG helpdesk

Bent u redelijk goed op de hoogte van de geldende wetgeving en heeft u vooral behoefte aan een deskundig klankbord dan is de helpdesk uitermate geschikt voor u. Voor een vaste prijs per maand bieden wij u op basis van het ‘fair use’ beginsel onbeperkte telefonische of schriftelijke ondersteuning aan.

Privacy check 

Wilt u inzichtelijk krijgen waar uw organisatie staat wat betreft de privacywetgeving of welke stappen u dient te zetten om een product of dienst conform de privacyregels te kunnen gaan aanbieden of gebruiken dan is de Privacy check – Plus de juiste keuze. Op basis van een degelijk voorbereiding neem wij samen met u uw organisatie, het product of de dienst door. Na afloop ontvangt u van ons een rapportage en een bijpassend verbeterplan met prioritering. Op basis van dit verbeterplan kunt u vervolgens zelf aan de slag of kunnen wij u verder assisteren.

Heeft u behoefte aan een minder uitgebreide privacy check? Bekijk dan onze standaard en basis variant.

Data Protection Officer Outsourcing

Indien u verplicht bent om iemand aan te stellen die waakt over de privacy compliance binnen uw organisatie of het belangrijk vindt dat hier specifieke aandacht voor is, maar zelf hiervoor niemand in dienst kan of wil nemen dan is deze module het antwoord voor u. Wij kunnen voor u de volledige compliance met de privacywetgeving uit handen nemen tegen een vaste prijs per periode. Indien nodig werken wij hierbij samen met een partner die de technische en organisatorische aspecten beheerst zoals Madison Gurkha en ITSX.

Vragen?

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met variaties op bovenstaande modules of andere vragen op privacygebied. Heeft u een overeenkomst nodig om persoonsgegevens met derden te delen? Wilt u cookies plaatsen op uw website? Heeft u behoefte aan een trainingsprogramma of workshop? Wij horen het graag.