FG Helpdesk

Bent u (redelijk) goed op de hoogte van de geldende privacywetgeving en heeft u vooral behoefte aan een deskundig klankbord?  Dan is onze telefonische privacy helpdesk uitermate geschikt voor u.

Heeft u regelmatig vragen en wilt u af en toe hulp bij het opstellen van documenten, zoals een verwerkingsregister, privacy statement of datalekkenprotocol? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Telefonisch

Voor een vaste prijs per maand bieden wij u onbeperkte telefonische ondersteuning aan. De telefonische helpdesk biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer u – als Functionaris Gegevensbescherming – wilt sparren over de uitleg van de wet en de toepassing daarvan op uw bedrijfsvoering.

Strippenkaart

Wanneer u een strippenkaart bij ons aanschaft, dan koopt u vooraf 10, 25 of 50 uren in tegen een gereduceerd tarief. Het voordeel hiervan is dat we niet steeds opnieuw prijsafspraken hoeven te maken als u een concrete vraag aan ons stelt. Dat betekent dat wij meteen aan de slag kunnen en u snel antwoord heeft. Ook betaalt u op deze manier alleen voor de daadwerkelijk bestede aantal uren tegen een gereduceerd tarief.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze privacy helpdesk. Neem dan vrijblijvend contact op met Huub de Jong of Tom de Wit.