Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

It’s all about the Data

Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties. Schrijf nu in voor deze jubileumeditie

Laat u op 29 juni a.s. in één dag informeren over diverse onderwerpen, van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch. Want het is nu eenmaal: all about the data! Op het programma staan: Bill Cheswick (keynote) Rachel Marbus (KPN), Hans de Zwart (Bits of Freedom), John Fokker (Team High Tech Crime), Meredith L. Patterson, Duncan Campbell, en nog vele anderen. Een seminar met een imposante line-up. Lees hieronder wat u allemaal kunt verwachten of download de leaflet voor het complete programma.

Keynote: Bill Cheswick
Cheswick (Ches) komt speciaal over vanuit Amerika om op 29 juni de openingskeynote te verzorgen. Als iemand de evolutie van internet en computertechnologie van dichtbij heeft meegemaakt is het Bill Cheswick wel. Tijdens zijn lange carrière heeft hij gewerkt bij AT&T Shannon Lab en Bell Labs waar hij mede-ontwikkelaar was van één van de eerste firewalls ter wereld. Ondanks dat hij met pensioen is gegaan zit hij allesbehalve stil als docent op de University of Pennsylvania en zijn experimenten met iOS-apps.

Sprekersprogramma

  • Hans de Zwart, Bits of Freedom over false positives
  • John Fokker, Team High Tech Crime over ransomware in het algemeen en het No More Ransom project in het bijzonder
  • Walter Belgers, Madison Gurkha over Physical Pentesting
  • Rachel Marbus, KPN over the ethics of privacy
  • Michael Kubiaczyk, Madison Gurkha over Losing Yourself in a Cloud of Things
  • Meredith L. Patterson, ontwerper van LANGSEC over agile development en rapid prototyping als basis in de ontwikkeling van software en diensten
  • Duncan Campbell over zijn spraakmakende projecten waaronder het controversiële ECHELON.
  • Ralph Moonen, Madison Gurkha over Red Teaming en het Threat Intelligence Based Ethical Red-programma (TIBER): een initiatief om financiële instellingen weerbaarder te maken tegen (security)dreigingen.

Gaat u liever zelf aan de slag? Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de Hands-on-Hacking workshop. Hiermee leert u hoe u zelf een aanval kunt uitvoeren en daardoor inziet hoe snel en relatief eenvoudig het kan zijn voor een hacker om toegang te krijgen tot uw kostbare data. Daarnaast keert de PGP key signing party, na afwezigheid van een jaar, weer terug op het programma, de ideale gelegenheid om uw netwerk van vertrouwde e-mailcontacten uit te breiden.

Thema: It’s all about Data
Waar: De Reehorst, Ede
Wanneer: donderdag 29 juni, 9:30 – 17:00 uur
Informatie: blackhatsessions.com
#BHSXV